search
menu
person

NEWS AND UDATES


00:21
Екскаватор CAT 320 підвищує виробничі стандарти

Новий екскаватор Cat® 320 призначений для експлуатації з високою інтенсивністю. Унікальні вбудовані технології забезпечують збільшення ефективності роботи оператора і гарантують мінімальну собівартість робіт, що проводяться.

Збільшення ефективності роботи оператора до 45%

Cat® 320 в стандартній комплектації оснащений вбудованими унікальними технологіями, в тому числі базовою 2D системою контролю глибини і ухилу (2D Basic), функцією Асистент ухилу (Grade Assist) і системою зважування (Payload).

Зниження витрати палива до 20%

Поєднання низькообертового двигуна і величавого гідронасосу забезпечує найвищу продуктивність при меншому споживанні палива.

Зниження експлуатаційних витрат до 15%

Збільшені і синхронізовані міжсервісні інтервали скорочують простої і витрати в порівнянні з 320D2.



Вбудовані технології CAT® CONNECT

Вбудовані технології Cat® Connect дозволяють операторам, незалежно від кваліфікації, копати, профілювати і завантажувати самоскиди швидше, точніше і без помилок Вам надо хорошая пластиковая арматура для технических бетонных работ? Тогда мы рады предложить вам самую качественную Стеклопластиковая арматура Кропивницкий качеством данной продукции вы окажетесь весьма довольны и при этом секономите большие средства на доставке.. Итог - підвищення ефективності і зниження витрат.

БАЗОВА 2D СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ГЛИБИНИ І УХИЛУ

Базова 2D система контролю глибини і ухилу (Grade with 2D) прискорює профілювання. На моніторі показується стан ковша щодо заданих цільових позначок. Робоча площадка стає безпечнішою, адже геодезична підтримка не потрібна.

СИСТЕМА ЗВАЖУВАННЯ

Система зважування (Payload) забезпечує точний контроль заданого корисного завантаження самоскидів в реальному часі Вам надо хорошая металлопластиковая арматура для ваших цементных направлений? В этом случае мы готовы дать вам самую качественную композитная арматура купить Славянск превосходством коей вы будете очень удовлетворены и при этом секономите достойные финансы на доставке.. Автоматичний моніторинг всієї відвантаженої маси допомагає керувати проектами і знижує витрати.

ФУНКЦІЯ АСИСТЕНТ УХИЛУ

Функція Асистент ухилу (Grade Assist) автоматизує управління ковшем і стрілою при профілюванні, прискорюючи боту і підвищуючи точність. При цьому оператор керує лише положенням руків'я екскаватора.

ДОСТУПНІ ДОДАТКОВІ ОПЦІЇ

Для подальшого підвищення продуктивності і точності на машину можна встановити розширену 2D систему контролю глибини і ухилу (Grade with Advanced 2D). Вона дозволяє оператору задати потрібний профіль в польових умовах на окремому 10-дюймовому сенсорному екрані Вам надо надежная композитная арматура для ваших цементных опалубок? В этом случае мы рады продать вам самую достойную композитная арматура Днепр качеством данной продукции вы окажетесь весьма удовлетворены а также секономите достойные деньги на доставке.. Ще більшу перевагу дає 3D система контролю профілю поверхні (Grade with 3D), заснована на GPS і ГЛОНАСС.



Щоб дізнатися більше про екскаватори Cat® сьомого покоління дзвоніть за телефоном 0 800 300 350. Спеціалісти компанії “Цеппелін Україна” з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання!

Детальніше: https://www.zeppelin.ua/lp/320/

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 121 | Добавил: nidiapvlkgnau | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar